Zo breng jij je Fast Lashes goed aan

Ontdek de geheimen van het perfect aanbrengen van jouw Fast Lashes met onze eenvoudige handleiding! Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde wimperliefhebber, deze stapsgewijze instructies helpen je bij het verkrijgen van moeiteloos prachtige wimpers. Van het voorbereiden van je wimpers tot het aanbrengen van de laatste finishing touch, volg onze tips voor een vlekkeloze toepassing.

Stap 1: Zorg ervoor dat je schone en vetvrije wimpers hebt.

Stap 2: Borstel de lijm (bond) onder je natuurlijke wimpers (niet over je hele wimpers) en wacht minstens 30 seconden totdat het droog is.

Stap 3: Knip het wimperlint in kleine segmenten en gebruik de tweezer om voorzichtig een wimpersegment van de lade te verwijderen.

Stap 4: Plaats met de tweezer voorzichtig de wimpersegmenten één voor één onder je natuurlijke wimpers. Werk van buiten naar binnen. (Pak de wimpersegmenten bovenaan met de tweezer.)

Stap 5: Zodra de wimpersegmenten op hun plaats zitten, klem je met de tweezer het segment vast aan je natuurlijke wimpers om een sterkere binding te creëren.

Stap 6: Zorg ervoor dat je wimpers de eerste 24 uur niet in aanraking komen met water.

Optioneel: breng de lash sealer aan voor extra stevigheid.

Heel veel plezier! 🩷

Zo breng jij je Fast Lashes goed aan
Terug naar blog