Permanente Make-Up

Welkom bij Maria Maeve PMU 
Bij ons kunt u terecht voor de behandelingen: Powder Brows, Lippigmentatie en Infralash eyeliner
 
 • Wij werken met de nieuwste technieken omtrent (semi) permanente make-up.
 • Wij zijn goedgekeurd door de GGD en u kunt ons terugvinden op de site www.veiligtatoeerenenpiercen.nl
 • Kwaliteit en service staan bij ons voorop en voor persoonlijk advies kunt u altijd contact met ons opnemen.
 • Onze salon is gevestigd in het centrum van Tiel.  
Waarom permanente make-up?
Permanente make-up is de afgelopen jaren steeds populairder geworden en is niet meer weg te slaan uit de make-up wereld. Wilt u elke dag opstaan met perfecte wenkbrauwen, ogen en/of mooie gepigmenteerde lippen? Dan kan dat!
Met permanente make-up ziet u er altijd verzorgd uit en hoeft u geen uren meer te besteden aan uw make-up routine. Geweldig toch! 
 
Powder Brows: 
De nieuwste wenkbrauw techniek, ook wel Ombre Powder Brows genoemd, is een poederachtige, natuurlijke schaduwstijl die volledig aanpasbaar is voor een semi-permanente zachte, medium of gewaagde look. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes en is ongeveer 1-3 jaar zichtbaar, afhankelijk van uw huidtype, nazorg en levensstijl. De behandeling wordt door middel van een premium permanente make-up machine uitgevoerd en geeft minimaal tot geen pijn. Ombre Powder Brows is een twee staps proces, wat inhoudt dat er na de eerste behandeling altijd binnen 6-8 weken een touch-up volgt. Dit om het gewenste resultaat voor een langere periode te behouden. 
                    
 
Lippigmentatie:
Bij de nieuwste techniek op het gebied van permante make-up, Lippigmentatie (ook wel lipblush genoemd), worden de lippen gepigmenteerd door middel van een premium permanente make-up machine. Met een ultrafijne naald brengen wij het pigment aan in de huid van de lippen. Deze behandeling geeft minimaal tot geen pijn. Ook lippigmentatie is een twee staps proces, waarbij er na 6-8 weken een touch-up volgt. Met lippigmentatie zien je lippen er op elk moment van de dag kleurrijk en verzorgd uit. 
Zijn je lippen asymmetrisch en wil je graag een mooie vorm? Dat is mogelijk! Ook kun je smalle lippen optisch voller laten lijken en bleke/ donkere lippen een frisse kleur geven of neutraliseren.
                                                                               
 Infralash eyeliner:
Infralash eyeliner is een dun lijntje tussen de aanzet van de wimper haartjes en de waterlijn. Door deze techniek lijken de wimpers optisch voller. Infralash oogt natuurlijk en geeft tegelijkertijd een heldere, frisse uitstraling.
Deze behandeling wordt uitgevoerd door middel van een premium permanent make-up machine met hoogwaardig pigment en is zowel voor mannen als vrouwen geschikt.
   
 
Voordelen:
 • Geschikt voor alle huidtype (droog/vet/gecombineerd/grove poriën), ook voor de wat rijpere huid. 
 • Natuurlijk poedereffect 
 • Wakker worden met perfecte wenkbrauwen, lippen of ogen
 • Geen beschadiging van de huid
 • Kleur en vorm naar wens
 • Bijna geen roodheid of zwelling
 • Geen kale plekken
 • Geen littekens
Hoe beslissen wij de juiste kleur keuze?
De juiste pigmentkleur is belangrijk voor het behalen van het perfecte eindresultaat.
Aan de hand van een huid- en/of haaranalyse kiezen wij de kleur die het beste bij uw wensen en het te behalen eindresultaat past. 
 
Hoe lang duurt de behandeling?
Gemiddeld duren de behandelingen +/- 2,5 uur. Tijdens de intake willen wij graag weten wat uw wensen en verwachtingen zijn. Voordat we aan de Powder Brow behandeling beginnen wordt door middel van de brow mapping techniek de wenkbrauw tot in de puntjes getekend, uitgemeten en geshaped. Wij creëren aan de hand van deze techniek de perfecte wenkbrauw die het beste bij de vorm van het gezicht past. Ook bij Lippigmentatie tekenen wij eerst zorgvuldig de gewenste vorm van de lippen. Nadat u akkoord heeft gegeven kiezen we een pigmentkleur en kan de behandeling beginnen. 
 
Na de behandeling geven wij nazorginstructies mee, deze zijn van belang bij het herstelproces van de wenkbrauwen/ lippen/ ogen. Probeer deze zo nauwkeurig mogelijk op te volgen voor het behalen van het best mogelijke resultaat. 
 
Waarom is bijwerken (een touch up na 6-8 weken) nodig?
Na de eerste sessie vervaagt tot 60% van de behandeling. Na bijwerken is dat maar 30%, waardoor het eindresultaat pas goed zichtbaar is na de touch-up. Bijwerken is dus noodzakelijk en verlengt de houdbaarheid van de behandeling. Zonder het bijwerken zal er maximaal tot vier maanden resultaat zichtbaar zijn.
 
Hoe werkt het genezings proces?
Dag 1-3: kleur zeer donker/ intens
Dag 4-10: barsten en plekken (geen kleur onder de plekken)
Dag 11-28: bijna géén kleur/ vorm te zien
Dag 29-35: licht kleur te zien, komt terug omhoog in de huid/ lippen
Dag 36-50: kleur en vorm beter zichtbaar
Eerste behandeling: tot 40% zichtbaar resultaat.
Na touch-up: 70% zichtbaar resultaat.
 
Hoelang blijft permanente make-up zitten?
Permanente make-up gaat na de touch-up gemiddeld 1,5 tot 3 jaar mee mits je, je houdt aan de nazorginstructies.
Het is belangrijk om na de behandelingen alle adviezen op te volgen zodat u langer kan genieten van uw permanente make-up. Daarnaast is het van belang hoe u zelf met uw huid/ wenkbrauwen/ lippen/ ogen omgaat.
Gaat uw vaak onder de zonnenbank of op vakantie? Dan is de kans op vervaging een stuk groter. 
Het voordeel is wel dat mocht de permanente make-up vervagen, dit geleidelijk gaat en er geen kale plekken ontstaan in de wenkbrauwen/ lippen/ ogen. 
 
Kan permanente make-up bij iedereen toegepast worden?
Nee, permanente make-up kan niet toegepast worden bij:
Zwangere vrouwen, hepatitispatiënten, diabetespatiënten, personen met hart- en vaatziekten en personen die al langere tijd bloedverdunners innemen. Bij gebruik van Roaccutane mag er geen permanente make-up worden toegepast tot het einde van de kuur. 
 
Wacht niet langer en maak uw afspraak via onderstaande knop. 
Wij zien u snel bij MARIA MAEVE PMU.